Werkplaats

In de werkplaats van Triorep werken speciaal opgeleide monteurs aan assen en onderstellen van caravans, trailers en campers. Zij verrichten vaak de grotere reparaties die de dealer zelf niet kan uitvoeren.

Triorep ontwikkelde daarvoor speciaal gereedschap en werkmethoden om de reparaties aan de onderstellen tot een goed einde te brengen. Zo kunt u voor totale revisie van onderstellen van campers, caravans en trailers bij Triorep terecht; maar ook kunt u de revisie van zware transportonderstellen met een gerust hart aan de monteurs van Triorep overlaten.

Het keuren van caravans en campers is een specialisme. Immers, vaak na een crash, of zelfs na het nemen van stoepranden, rotondes, rijden op slechte wegen en spoorwegovergangen kan er al schade aan de zwenkarmen of chassis die niet of nauwelijks met het blote oog waarneembaar zijn. Schades die later kunnen leiden tot grote problemen aan de bovenbouw. Daarom meet Triorep met behulp van lasers de assen, onderstellen en bovenbouw van caravans en campers. Ook is het mogelijk om met behulp van een endoscoop in de assen te kijken om eventuele schade op te sporen. Daarna volgt er een reparatieadvies.

Sinds 2012 monteert Triorep MAD veer- en hulpveersystemen (spiraal- en luchtvering) op achterassen bij bestelwagens en personenauto's die veel met aanhangwagens of caravans onderweg zijn. En dat niet alleen om comfortabel te rijden, maar ook veilig. 

 

    

Naar boven